2681024500 6945160788 Μακρυγιάννη 26 Άρτα tzounakas@yahoo.gr
banner imagebanner image
 
 
 
     
     
  ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Γιάννης Τζούνακας | Ασφαλιστικός & Επενδυτικός Σύμβουλος Άρτα


Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και αντιμετωπίζει καθημερινά διαφορετικούς κινδύνους και προκλήσεις. Οι ασφάλειες για επαγγελματίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προστατεύσουν κάθε μορφής επιχείρηση.

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος και η ομάδα του, κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες του επιχειρηματικού κλάδου, προσφέρουν ασφαλιστικές λύσεις που μπορούν να καλύψουν κάθε πτυχή της επιχείρησής σας αλλά και να σας εξασφαλίσουν την ευημερία της.
 
     
   
 
 
 
 
     
     
     
 
 
ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
 
 
 

Ασφάλειες Επιχειρήσεων
που μπορούν καλύπτουν το κτίριο, τον εξοπλισμό, το περιουσιακό κεφάλαιο και ότι άλλο είναι σημαντικό για την επιχείρησή σας.
 

Ομαδικές Ασφαλίσεις
που εξασφαλίζουν την προστασία των εργαζομένων σας και αυξάνουν την ικανοποίησή τους. 
 
 

Ασφάλειες Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης
που προστατεύουν την επιχείρησή σας από αξιώσεις που μπορεί να προκύψουν από ζημιές ή τραυματισμούς που σχετίζονται με τη δραστηριότητά σας.
 
 
 
 
     
     
     
     
 
 

Επενδύσεις Επιχείρησης
Επιτρέψτε μας να βοηθήσουμε στον σχεδιασμό και τη διαχείριση των επενδύσεων της επιχείρησής σας, προκειμένου να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους.
 
   
   

Ασφάλειες Επαγγελματικών Ταξιδιών
σχεδιασμένες για να προστατεύσουν τόσο την επιχείρησή σας όσο και εσάς προσωπικά κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών ταξιδιών σας
 
   
   

Ασφάλειες Επαγγελματικών Οχημάτων
που εξασφαλίζουν την επιχείρησή σας από τους κινδύνους και τα απρόοπτα της οδικής κυκλοφορίας. 
 
   
   

Ειδικές Ασφάλειες
μελετημένες και σχεδιασμένες βάση των αναγκών και απαιτήσεων της επιχείρησής σας.
 
   
   
 
 
     
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ  
  με τον ασφαλιστικό σύμβουλο ή περάστε από το γραφείο του στην Άρτα και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.  
      2681024500  
      6932269426  
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 
αποτελούν τον θεμέλιο λίθο

για μια επιτυχημένη και ασφαλή επαγγελματική πορεία!

Τα ασφαλιστικά προγράμματα επαγγελματιών μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ξεχωριστές ανάγκες της επιχείρησής σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς τον τύπο και το επίπεδο της κάλυψης που χρειάζεστε, βάσει του είδους της επιχείρησής σας και των κινδύνων που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος και η ομάδα του, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να συζητήσετε τις ανάγκες σας και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις που θα σας προστατεύσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής σας πορείας.