2681024500 6945160788 Μακρυγιάννη 26 Άρτα tzounakas@yahoo.gr
hero image
banner imagebanner image
 
 
 
     
     
  Γιάννης Τζούνακας
Ασφαλιστικός & Επενδυτικός Σύμβουλος Άρτα


Το γραφείο μας “Γιάννης Τζούνακας” το οποίο βρίσκεται στην Άρτα, προσφέρει καθημερινά εξατομικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα και επενδυτικές συμβουλές σε ιδιώτες και επαγγελματίες από την Άρτα αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερα από 25 χρόνια, είμαστε δίπλα σας, παρέχοντας υπηρεσίες ασφάλισης και επενδυτικές συμβουλές υψηλής ποιότητας, επιδιώκοντας προσωπική σχέση αμέριστης εμπιστοσύνης, με κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Ο ρόλος μας αφορά την αξιολόγηση των ατομικών αναγκών κάθε πελάτη και την παροχή εξειδικευμένων συμβουλών σχετικά με την ασφάλιση, τη διαχείριση επενδύσεων και το σχεδιασμό συνταξιοδοτικών προγραμμάτων. 
 
     
   
 
 
 
 
     
     
     
 
 

ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ

ό,τι είναι σημαντικό για εσάς!
 
 
Είτε επιθυμείτε να ασφαλίσετε το σπίτι σας, είτε την επιχείρησή σας, το αυτοκίνητο ή το προσωπικό της επιχείρησής σας, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη ασφάλεια επιθυμείτε, είμαστε δίπλα σας και μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε τα ιδανικά ασφαλιστικά προγράμματα.

Μέσα από την γνώση και την συνεχή ενημέρωση μας, είμαστε πάντα στο πλευρό σας για ατομικές ή και ομαδικές ασφάλειες.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ασφαλιστικά προγράμματα ειδικά διαμορφωμένα στις ανάγκες του κάθε ατόμου, της οικογένειας ή της επιχείρησής του, καθώς και λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα της καθημερινότητας του.

Φιλοσοφία μας είναι οι άνθρωποι, μέσα από τα ασφαλιστικά προγράμματα, να συνεχίζουν να πραγματοποιούν τα όνειρά τους, να έχουν ένα υγιές και εξασφαλισμένο αύριο ώστε να απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής ξένοιαστοι. 
 
 
     
     
     
 
     
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
και πάντα έτοιμοι να συζητήσουμε μαζί σας, να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε ασφαλιστικά προγράμματα που θα σας εξασφαλίσουν ένα σίγουρο αύριο.
 
     
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
  ή περάστε από το γραφείο μας στην Άρτα και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.  
      2681024500  
      6945160788